tribe_events Details

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Atelier de educație cinematografică

July 20, 2022 @ 4:00 pm - 6:00 pm

Scopul atelierelor MOViEs On Junior@ESTE Filmul de Miercuri este nu doar să le ofere copiilor și adolescenților noţiuni elementare sau evoluate de cultură cinematografică (în funcție de vârstă), dar și să le pună în valoare resursele interioare, printr-o exprimare simplă, nepretențioasă și relaxată, prin intermediul dialogului și al jocului.Fiecare atelier constă în vizionarea unui film-surpriză, urmată de discuții și jocuri. În alegerea filmelor vom evita în general titlurile care pot fi văzute la cinema, televizor sau pe DVD.

Atelierele vor fi susținute de criticul și jurnalistul de film Iulia Blaga împreună cu psihologul și psihoterapeutul Florentina Beznea, care au fondat în 2017 la București MOViEs ON – primul atelier de dezvoltare personală prin cinema din România.

Grupa de varsta: 10-14 ani

Detalii și înscrieri la primul atelier MOViEs On Junior@ESTE Filmul de Miercuri vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0722240337 sau email: iulia@estefilm.ro. Pentru că se va lucra cu maxim 40 de participanți, înscrierile se pot face până în data de 20 iulie, ora 12.

Atelierele MOViEs On Junior au loc în cadrul proiectului ESTE Filmul de Miercuri, desfășurat de patru ani în Sibiu și organizat de Asociația Este Film.

Details

Date:
July 20, 2022
Time:
4:00 pm - 6:00 pm

Organizer

ESTE Film Festival
Phone:
+40 (747 599 858)
Email:
festival@estefilm.ro
View Organizer Website

Venue

Centrul cultural “Ion Besoiu”
Str. Emil Cioran Nr. 3
Sibiu, Sibiu Romania
+ Google Map
View Venue Website